Thursday, 28 February 2013

-________-'

assalamualaikum..

Wah.. rasa lama bebeno aku tak update story ye.. gila lama..
Aku bukan taknak update tapi memandangkan aku takde benda nak story jadi aku pendamkan saja cita-cita  itu..

Dalam masa sebulan lebih aku mendiamkan diri ini adalah kerana aku banyak benda nak buat. keje aku yang daripada tahun lepas tu tak siap-siap lagi..
Dan dalam keadaan aku yang tengah lost sekarang ni aku rasa macam malas nak buat apa-apa..

Bila kita tengah dalam keadaan yang susah ni kadang-kadang Allah tu nak tunjukkan siapa true fren kita kan.. Dan sekarang aku dah nampak siapa kawan aku yang sebenarnya.. Okey.. apa yang dia buat pada aku tu biar aku pendamkan saja..

Tak baik kan mengaibkan orang.. aku pasrahhhhhhhhhh jek apa yang orang buat pada aku sebab jenis aku tak pandai nak balas balik.. tu semua keje Allah so kita biarkan jek laaa..

Aku berdoa agar Allah bagi aku kekuatan untuk hadapi ujian-Nya.. yup,,, sesungguhnya aku adalah hamba Allah yang sangat lemah..


bubbyyyyeeeeee

No comments:

Post a Comment