Sunday, 12 August 2012

maruku Puan Salbiah a.k.a mak aku!!

assalamualaikum..

Heii..korang suka makan maruku tak..? Biasanya maruku kan macam dah sinonim dengan india kan atau DEEPAVALI.. Tapi bagi family aku setiap kali musim raya memang mak aku buat maruku.. 1MALAYSIA kata kooo...!!!

Hari ni pagi-pagi mak aku dah prepare barang nak buat maruku.. Simple jek nak buat benda alah tu... Tapi sebab aku malas nak taip resepi kat sini aku just bagi gambo jek la ea.. Hahahaha..

 Ni gambo maruku tengah di goreng.. :)


Haaa.. nih gambo maruku yang dah siap di masak..

Sebab aku masih takdok mood nak taip hape,,makanya setakat nih jek la aku share ngan korang ea.. layankan sajo ape yang aku merepek nih.. :)

bubbyeee

No comments:

Post a Comment