Sunday, 5 August 2012

handphone yang selalu demam

assalamualaikum..


pagi2 aku dah buat story pasal henpon.. owh,,memang ngam lah.. aku nak cerita pasal henpon aku yang selalu sangat demam.. nakk kata tak bagi makan vitamin cukup time jek aku bagi.. adakah henpon aku ni memang nak mintak aku beli blackberry..

tapi i masih tak mampu walaupon blackberry yang model dan harganya paling murah itu.. tsk tsk tsk

korang pernah kot kena macam aku kena.. henpon demam.. tiba2 jek suhu body die panas.. kalau buat gosok baju time tersedak terdesak pon boleh aku rasa.. hahaha *oktaklawak* ..

yang aku bengang sangat tu time aku nak call2 orang penting la die mencari pasal.. ade la satu hari tu aku nak call bos aku.. ni pasal kerja yang sangat urgent pulak tuh.. tengah aku cakap2 dengan bos aku tetibeee jek aku cam tak dengar suara bos aku.. da la aku kurang paham apa yang bos aku cakap tu... bukan aku tak paham sebab aku nih LEM B.A.B tapi bos aku ni cakap tergesa2.. ginjong punye bos..

alter ghupenye henpon aku hang sebab panas sangat.. selalunye kalau henpon kuat demam disebabkan oleh tuan punya henpon selalu bergayut ngan pakwe/makwe masing2 lama2 kan.. tapi aku nih bukanlah jenis gegirl yang kaki bergayut.. bukan gayut kat pokok ea.. silap besar tu.. LOL  boipren pon takdok.. siapa nak jadi boipren kita cabut bulu ketiak angkat tangan sekarang..!!! *lawakkederrr*

ermmm.. nak tukar baru sayang puloks.. maklumlah ni barang free... henpon aku ni bekas cinta aku yang bagi dulu.. hikhik.. tapi kini kami telah berpisah.. hamboii,, ayat.. macam mintak penyepak berganti2.. alorh,,henpon yang dia bagi nih biase2 jek.. mungkin zaman dulu henpon nih boleh kata cam canggih laa.. henpon NOKIA 5800 expres music.. yang skrin die touch2 tu..#cakapsambilbisiksebabmaluhenponmurah#

idok mengapelah ye dak.. selagi boleh guna aku guna.. nak cari orang sponsor henpon blackberry muka aku pulak tak market.. motif ko cakap begitu..? takde orang kesah pon..apa-apa pun aku sangat bersyukur dengan apa yang aku ada.. hargailah orang tersayang.. eh? tetibee jek nak cakap camtu kan.. ok lah.. idea da nipis ni.. nanti ada story i story lagi kat uolllzzz k.. *ayatbajetorangnakbacablogbusukko*

bubbyeee

No comments:

Post a Comment